Membri

CARMEUSE Holding SRL (carmeuse.ro) este membră a grupului Carmeuse, lider în producerea varului, cu mai mult de 160 de ani de experiență în extracția și prelucrarea calcarului cu conținut ridicat de calciu și a pietrei dolomitice în var și produse asociate varului pentru clienții industriali și comerciali.

 

CEMROM S.A. (soceram.ro) întreprindere cu capital 100% românesc, deține o stație de măcinare a clincherului de ciment și desfășoară activități de producere și comercializare a cimentului.

 

CEPROCIM S.A (ceprocim.ro) are activități de cercetare, dezvoltare tehnologică și consultanță pentru industria lianților anorganici (ciment, var, ipsos, materiale compozite liante).

 

 

ETERMED S.A. MEDGIDIA (etermed.ro ) are o experiență în domeniu de peste 35 de ani și de-a lungul anilor societatea și-a diversificat și lărgit activitatea producând în prezent plăci din fibrociment, țigle din beton, elemente de zidărie și pavaj din beton, adeziv pentru plăci ceramice și polistiren.

 

Heidelberg Materials România S.A. (https://www.heidelbergmaterials.ro/ro) unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din România rezultat din fuziunea societăților Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A, din 2015.

 

HOLCIM (Romania) S.A. (holcim.ro) este filiala românească a grupului Holcim, unul dintre cei mai mari producători și furnizori mondiali de produse și soluții inovatoare de construcții (ciment, betoane, agregate – nisip și pietriș – și alte servicii conexe).

 

INOVECO SRL (inovecoexpert.ro) principalele domenii de activitate sunt: construcții (proiecte de infrastructură, civile și industriale), materiale pentru construcții (geosintetice, materiale speciale pentru construcții și aditivi), producție industrială (confecții metalice și debitare laser), tehnologii și echipamente pentru agricultură și mediu.

 

Master Builders Solutions (master-builders-solutions.com/ro) este unul din cei mai mari furnizori de sisteme şi soluţii chimice pentru industria construcţiilor.

 

ROMCIM S.A. (romcim.ro) aparține grupului CRH, care este lider mondial în domeniul materialelor de construcții, ocupând poziții de frunte cu toate diviziile sale, respectiv ciment, betoane, agregate.

 

SIKA România (rou.sika.com) este subsidiara locală a Sika AG, companie elvețiană ce activează în domeniul materialelor chimice pentru construcții și industrie.

Contact

Str. Barbu Văcărescu nr. 80, etaj 2, sector 2, București

Call Now Button