slider2

Dezvoltare durabila
o responsabilitate asumata

slider1

Dezvoltare durabila in sectorul de constructii

Zementwerk LAFARGE

Patronatul din industria cimentului
si altor produse minerale pentru
constructii din Romania

Membri

Patronatul din industria cimentului si altor produse minerale pentru constructii din Romania

 • BASF (www.basf.ro) este unul din cei mai mari furnizori de sisteme şi soluţii chimice pentru industria construcţiilor.
 • CARMEUSE Holding SRL (www.carmeuse.ro ) este membra a grupului Carmeuse, lider în producerea varului, cu mai mult de 140 de ani de experienta în extractia si prelucrarea calcarului cu continut ridicat de calciu si a pietrei dolomitice în var si produse asociate varului pentru clientii industriali si comerciali.
 • CEPROCIM S.A (www.ceprocim.ro ) are activitati de cercetare, dezvoltare tehnologica si consultanta pentru industria liantilor anorganici (ciment, var, ipsos, materiale compozite liante)
 • CRH (Romania) S.A (www.crhromania.com)apartine grupului CRH, care este lider mondial in domeniul materialelor de constructii, ocupand pozitii de frunte cu toate diviziile sale, respectiv ciment, betoane, agregate
 • Geocycle (Romania) SRL (www.geocycle.com/romania are experienta in tratarea deseurilor si in pregatirea acestora pentru valorificarea prin intermediul industriei producatoare de ciment.
 • ETERMED S.A. MEDGIDIA (www.etermed.ro ) are o experienta in domeniu de peste 35 de ani si de-a lungul anilor societatea si-a diversificat si largit activitatea producand in prezent placi din fibrociment, tigle din beton, elemente de zidarie si pavaj din beton, adeziv pentru placi ceramice si polistiren.
 • HeidelbergCement Romania S.A. (www.heidelbergcement.ro ) unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate din Romania rezultat din fuziunea societatilor Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. si Carpat Agregate S.A, din 2015”
 • Holcim (Romania) S.A (www.holcim.ro) este filiala romaneasca a grupului LafargeHolcim, unul din liderii mondiali in furnizarea de ciment, betoane, agregate (nisip si pietris) si alte servicii conexe
 • Iridex Group Plastic SRL (www.iridexplastic.ro) face parte din Iridex Group, iar principalele domenii de activitate sunt: aditivi, materiale speciale de constructii, materiale geosintetice , tehnologii de compostare, echipamente de salubritate, productie plase de ambalaj, etc si laborator de gr II pentru constructii.
 • P.C.S PROCUREMENT SRLeste o societate privata cu activitate in domeniul liantilor realizand: studii si cercetari asupra materiilor prime; studii si documentatii tehnice pentru exploatarea si reabilitarea carierelor; documentatii si planuri de refacere a mediului; studii de impact social; intocmirea de documentatii si planuri topografice
 • Recyfuels o societate a HeidelbergCement Romania S.A care are ca obiect de activitate colectarea si tratarea deseurilor pentru combustibili alternativi utilizati in industria cimentului
 • Sika România ( www.rou.sika.com ) este subsidiara locala a Sika AG, companie elvetiana, ce activeaza in domeniul materialelor chimice pentru constructii si industrie.

Contact

Str. Barbu Vacarescu nr. 80, etaj 2, sector 2, Bucuresti

Telefon: + 40 21 230 01 50

Fax: + 40 21 230 01 50

Email: office@cirom.ro

Website: www.cirom.ro